2019 09 AGENDA SEPTEMBER

Elke Maandag in Maastricht is er in samenwerking met Justgoo een wekelijkse ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die dat niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te verdiepen. Tegen een zéér schappelijk lidmaatschap van Justgoo kun je wekelijks trainen en zo je wilt nog met andere trainingen meedoen onder deskundige begeleiding. We volgen de videolessen volgens ChiRunning school. Het adres is de kantine aan de Oude Molenweg tegenover nummer 25. We beginnen telkens om 18:30.

 

17-21 September: ChiRunning Trail / Wim Hof methode week Schoppernau, Oostenrijk

Het wordt een week waarin je intensief maar “verteerbaar” je hardlooptechniek flink efficiënter kunt maken en tegelijk elke dag van het prachtige landschap kunt genieten. Tegelijkertijd leer je met collega Bart Scholtissen de Wim Hof kneepjes kennen.

Je leert zowel vanuit de Oxygen Advantage als vanuit de Wim Hof methode diverse ademtechnieken die zowel je levenskwaliteit als je sportprestaties ten goede komen.

Meer informatie hier en hier

 

Trail Justgoo Wijlre

A Gen Baan

Parallelweg 30

6321BC Wijlre

11km, 230hm

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is rondom de 6-7km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Niet Justgoo-leden betalen een bijdrage van €5,- ter plekke contant af te rekenen. Meld je aub ALTIJD aan via info@justgoo.nl.

We vertrekken op tijd, dus stipt om 10:00!

Comments are closed.