2019 10 AGENDA OKTOBER

Elke Maandag in Maastricht is er in samenwerking met Justgoo een wekelijkse ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die dat niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te verdiepen. Tegen een zéér schappelijk lidmaatschap van Justgoo kun je wekelijks trainen en zo je wilt nog met andere trainingen meedoen onder deskundige begeleiding. We volgen de videolessen volgens ChiRunning school. Het adres is de kantine aan de Oude Molenweg tegenover nummer 25. We beginnen telkens om 18:30.

 

27 Oktober 10:00

Maandelijkse Justgoo trailloop

Café Nussstöck

Stöck 47

4730 Hauset B

www.nussstoeck.eu

11km 200hm

Dit keer een ongebruikelijke route voor ons “in Ostbelgien”, zo dichtbij en tegelijkertijd zo anders qua sfeer. We starten en eindigen vanaf

Café Nussstöck waar je verbaast over wat er allemaal instaat aan spullen en wat je allemaal als kunst kunt betitelen en we lopen door het knusse Hauset

Naar Schloss Eynenburg, prachtig maar helaas in ernstig vervallen staat.

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is rondom de 6-7km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Niet Justgoo-leden betalen een bijdrage van €5,- ter plekke contant af te rekenen. Meld je aub ALTIJD aan via info@justgoo.nl.

We vertrekken op tijd, dus stipt om 10:00!

 

 

Comments are closed.