2019 08 AGENDA AUGUSTUS

Elke Maandag in Maastricht is er in samenwerking met Justgoo een wekelijkse ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die dat niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te verdiepen. Tegen een zéér schappelijk lidmaatschap van Justgoo kun je wekelijks trainen en zo je wilt nog met andere trainingen meedoen onder deskundige begeleiding. We volgen de videolessen volgens ChiRunning school. Het adres is de kantine aan de Oude Molenweg tegenover nummer 25. We beginnen telkens om 18:30.

 

Vanwege de vakantieperiode komt de maandelijkse Justgoo trail loop te vervallen in Augustus.

 

In Augustus zijn er tevens geen cursussen ChiRunning of ChiWalking, behalve de reguliere training op Maandag.

 

De geplande trailloop van Zondag 25 Augustus komt te vervallen!

 

Comments are closed.