2019 07 AGENDA JULI

Elke Maandag in Maastricht is er in samenwerking met Justgoo een wekelijkse ChiRunning techniektraining voor iedereen die al een ChiRunning workshop heeft gevolgd, ook voor degenen die dat niet bij mij hebben gedaan. Dit is een prachtige en zeer toegankelijke manier om je hardlooptechniek uit te verdiepen. Tegen een zéér schappelijk lidmaatschap van Justgoo kun je wekelijks trainen en zo je wilt nog met andere trainingen meedoen onder deskundige begeleiding. We volgen de videolessen volgens ChiRunning school. Het adres is …. We beginnen telkens om 18:30.

 

Juli:

 Juli 5:30!!:

Urban trail Maastricht bij zonsopkomst, super vroeg en super leuk, kijk ook hier

(parkeerplaats Kennedybrug-Maasboulevard aan de ZUID kant, dus richting St Pieter!)

Deze trail wordt ondanks dat deze zo vroeg bij zonsopgang begint, altijd als zeer bijzonder ervaren. Wij gaan door de stad rennen

terwijl de laatste personen die zijn wezen stappen terugkeren. Verder is er eens in het centrum vrijwel niemand op straat.

Menige Maastrichtenaar is bij deze loop op bijzondere plekken gekomen waar hij nog nooit was geweest.

Na afloop nemen we langs de maas een gezamenlijke picknick, iedereen is welkom om iets te eten of drinken mee te nemen.

We lopen maximaal 11km in een zeer rustig tempo en er zijn praktisch geen hoogtemeters op een kort trappetje na zoals bij de hoge fronten.

Aangezien er op dit tijdstip geen openbaar toilet geopend is, gebruiken wij de hoge fronten als natuur pitstop.

 

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is dit keer rondom de 7-8km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Aanmelden via www.run-real.com. Kosten €120,-

 

We vertrekken op tijd, dus stipt om 5:30!

Do 11,18,25 Juli:

Driedaagse ChiRunning Workshop Maastricht 19:00-21:00

Adres ……..

Aanmelden via www.run-real.com. Kosten €120,-

 

 

Zo 28 Juli 10:00:

Maandelijkse trailloop

Beek (Genhout)

Ut Ies Sjöpke

Grootgenhouterstraat 15

6191 NT Beek

10,6km, 134 hm

Ingeklemd tussen Spaubeek en Maastricht Airport ligt Genhout, een oase van rust.

Deze trailloop is een groepsloop en voor iedereen toegankelijk. Een typische GROEPS-snelheid is dit keer rondom de 7-8km/u met tussendoor stoppen en wandelen op trailpaden. Ben je een snellere loper, dan is er ruim gelegenheid om je eigen versnellingen te doen en de achterliggende lopers op te dweilen. Ben je juist degene die achteraan loopt, dan heb je ook een belangrijke functie: de groep gaat niet te snel! Wees dan alert op je eigen rustige tempo en blijf naar je eigen kunnen luisteren.

Bijdrage €12pp incl koffie en thee na afloop.

We vertrekken op tijd, dus stipt om 10:00!

 

 

 

Comments are closed.