JULI AGENDA – 2019

De echte data worden nog bekend gemaakt.

 Juli:

Eéndaagse ChiRunning Workshop Maastricht 10:00-17:00

Oude Molenweg, sportkantine tegenover no 25 (Bemeler Sportpark)

Aanmelden via www.justgoo.nl of www.chirunning.nl. Kosten €115,-

 Juli:

 Juli 10:00:

Eéndaagse ChiRunning Trailworkshop Brunssummerheide 10:00-17:00

In het ochtendgedeelte leer je de “klassieke” ChiRunning onderdelen, waaronder Staan, Gebruik je benen niet voor de vooruitstuwing, de zwaartekracht gebruiken als je vriend, armzwaai, ademhaling etc. In de middag gaan we hardlopen en zoeken de heuvels op om te werken aan trailtechnieken waaronder (steile) heuvels op en af, stokkengebruik, hoe ga je om met obstakels, holle paden, aflopende paden etc.

Schaapskooiweg Heerlen, verzamelen bij parkeerplaats

Aanmelden via www.chirunning.nl. Kosten €115,-

 

 

 

 


 

Om zoveel mogelijk rendement uit de ChiRunning workshop te halen, is het zeer aan te bevelen om vooraf het ChiRunning boek te lezen. Op deze manier dient de workshop voornamelijk ter controle of alle oefeningen en bewegingen correct worden uitgevoerd en klinkt alle geleverde stof reeds bekend in de oren.

De nederlandse versie kost €24,90 en kun je hier bestellen, maar ik heb ze ook regelmatig op voorraad

Een kleine metronoom met clip kost €17,-

 

PRIJZEN:(inclusief 21% BTW):

€115,- pp inclusief video-analyse voor een volledige CR workshop (de één- of 4-daagse). Deze prijs is vaststaand, maar in principe gebaseerd op een groep van 7-10 deelnemers.

Groep: U kunt zich als groep aanmelden, ongeacht het aantal deelnemers. Hiervoor geldt een groepstarief van €680,- voor een volledige cursus. Bij een groot aantal deelnemers is er dan wel minder aandacht per persoon voorhanden.

De herhaaltraining kost €12,- per keer en is alleen voor degenen die al een cursus gevolgd hebben

INDIVIDUELE LESSEN OF GROEPEN:

Deze worden op afspraak gegeven.

1 uur kost €55,- voor één persoon, €75,- voor 2 personen, €95,- voor 3 personen, €120,- voor 4 personen

Een kortingspakket van  3x 1,5 uur met (afgerond) 10% korting  kost €220,- voor één persoon of €330,- voor 2 personenof, €385,- voor 3 personen, €465,- voor 4 personen

Wil je langduriger coaching (bijvoorbeeld na een cursus of workshop), dan kun je een coachingstraject doen. Coaching bestaat uit een reeks trainingen/sessies van een uur onder begeleiding en een individueel schema dat telkens op maat wordt aangepast. Dit kan bijvoorbeeld ook een Walk/Run-schema zijn, waarmee je van wandelen overgaat op hardlopen. Op een individueel coachingstraject van 10 contacturen inclusief adviezen en schema’s krijg je 15% korting. Dit kost 470 euro inclusief 21% BTW.

HALFDAAGSE WORKSHOP

In deze workshop leer je basisbeginselen van Chi Walking. Een goede houding, ontspanning in de ledematen en gebruik maken van de zwaartekracht zorgen ervoor dat je vanuit ontspanning wandelt. Ook leer je de techniek om heuvels gemakkelijk op en af te lopen. Dit zal je veel voordeel opleveren als je in de bergen wandelt: je belast je knieën, kuiten en achillespezen veel minder en verspilt minder energie.

Prijs :€ 65,00

Comments are closed.